Press reset : vzestupy a pády ve videoherním průmyslu - Schreier, Jason, 1987- (Host, 2023)
Publikace líčí osudy lidí, které práce na počítačových hrách dohnala na hranici finančních i psychických možností, a ptá se, zda je videoherní průmysl v současné podobě vůbec udržitelný.