Světlo uvnitř temnoty - Zacpal, Miroslav (E-knihy jedou, 2023)
Ve své nejnovější sbírce povídek vám autor přináší devět příběhů, sepsaných mezi lety 2009 až po současnost, mající jediný společný prvek - tajemno. Ať už se jedná o povídky z druhé světové války, nebo z postapo budoucnosti, z Čech i ciziny, vždy se v nich objevuje něco záhadného, nadpřirozeného či nepochopitelného.