Na staré usedlosti - Říčka, Vítězslav (E-knihy jedou, 2023)
Na starou usedlost se nastěhuje mladý pár. Neví ovšem, že dům je zatížen minulostí bývalých majitelů. O usedlost je v obci je velký zájem. Zůstane mladý pár na usedlosti, nebo připadne jinému majiteli? To se čtenář dozví, až poodkryje své mlčení opat z blízkého opatství.