Místečka - Renner, Jana, 1980- (Pointa, 2023)
Poetické vyprávění o životě zvířat v blízkosti lidských obydlí napříč celým kalendářním rokem. Laskavé příběhy vás zavedou na místečka do zahrady za zeleným plotem. Všechny cesty z okolí vedou za zelený plot na zahradu, která skrývá nejedno překvapení. Svým klidem láká zvířata, která by se pohromadě jinak nikdy nesešla. Vyhraje u predátorů hlad a u kořisti pud sebezáchovy, nebo všechno nakonec dopadne úplně jinak? Nechte se unášet povídkami pro děti a všechny dospělé, kteří ještě nezapomněli, že kdysi byli dětmi. Místečka jsou pro všechny, kdo touží po laskavosti a po příbězích s dobrým koncem. Nakladatelská anotace. Kráceno.