CoolMom in da house - Štěpánková, Kamila (Pointa, 2023)
Autorka s humorem mapuje svůj život matky na mateřské dovolené a stěhování z České republiky do Ameriky. Autorka vypráví o svých pocitech a dojmech z mateřství s humorem sobě vlastním, který (jak sama tvrdí) jí jediný brání v tom, aby se z toho nezbláznila. Hlavními postavami jsou její dvě malé šelmy Lili s Pepíkem a manžel Pepa. Děj se odehrává nejprve v České republice, pak se přesouvá do Oregonu, kam se rodina přestěhovala. Tam poznávají Ameriku a zažívají napínavé chvíle. Nakladatelská anotace.