K(n)oření života - Knor, Miloš, 1967- (CPress, 2023)
Humorné glosy, poznámky a postřehy, které autor shromažďoval od roku 2021. I když to tak někdy nevypadá, jakýkoli den v jakémkoli roce může být plný smíchu. Důkazem jsou i glosy populárního komika Miloše Knora. Dá se doma vypěstovat ananas, aniž byste si přivodili smrtelné zranění? Jak vypadá hybridní hospodská hádka? A proč je Ježíšek neviditelný? To a mnoho dalšího se dozvíte v rozpustilých úvahách, se kterými najdete chuť do života za každé situace. Nakladatelská anotace. Kráceno.