Nasraná máma. - Maroušková, Tereza (BWT books, 2021)
Humoristicky laděný deníček těhotné ženy, která ve svých zápiscích neváhá popsat oteklé kotníky, nevolností probdělá rána, včetně závěrečné porodní epizody.