Řekni, že mě chceš - Winters, Willow (Baronet, 2023)
Erotický román, v němž si úspěšný šéf zamane, že bude mít vše, co chce. A zrovna teď chce Suzette, která pro něj pracuje. Adrian je úspěšný šéf a předseda představenstva. Tam, kde je, se ale nedostal díky tomu, že by byl milý. Je tvrdý a nesmlouvavý. A je zvyklý dostat vše, co si zamane. Právě koupil novou firmu, kde se chystá provést plno inovací a selektivní třídění zaměstnanců. Pak se před ním objeví Suzette. Nenávist vůči novému šéfovi z ní přímo srší, a právě to Adriana přitahuje. Suzette se tak dostává do čela jeho seznamu toho, co musí získat za každou cenu.