Hotel - Kelley, Pamela M. (Red, 2023)
Romantický příběh o rodinném hotelu v Nantucketu. The Whitley je nejexkluzivnější hotel v Nantucketu. Rozkládá se podél soukromé pláže s bílým pískem jako pruh zářivě bílých chatek a elegantní hlavní budovy. Seznam celebrit, které se zde za ty roky ubytovaly, je přísně tajný, ale rodina Whitleyů je na něj i tak hrdá. Pokud pracujete v pohostinství, dostat místo v tomto hotelu je vysněnou metou, proto zde mnoho zaměstnanců žije a pracuje už mnoho let. Platí tu přísná pravidla, podle kterých si mají zaměstnanci držet od hostů patřičný odstup. Někdy se ale pravidla poruší. Nakladatelská anotace. Kráceno.