Ronanovo srdce - Moreland, Melanie (Baronet, 2023)
Druhá kniha série Vested Interest: ABC Corp. je příběhem o lásce, ztrátě a důležitosti rodiny. Ronan Callaghan je nejstarší z trojčat, i když jen o pár minut. Celý život se staral o své bratry, nikdy nebyl vnímán jako individualita. Když se jeho bratři vydají vlastní cestou, cítí se sám a zmatený. Pak ale potká Beth. Servírku, která ho vidí takového, jaký je. Bez jeho bohatství či rodiny. Ženu, která ho chce jen pro něj samotného. Uchvátí jeho srdce, ale jak se Beth zachová, až zjistí pravdu, kterou skrývá? Když se Ronanovy dva životy střetnou, musí najít správnou rovnováhu a přesvědčit Beth, že je stále tím mužem, do kterého se zamilovala. Nakladatelská anotace.