Jak vést úspěšný a plnohodnotný život - Dale Carnegie & Associates; JMW Group (Práh, 2012)
Příručka nabízí rady zaměřené na vytvoření a rozvoj sebedůvěry, udržení entuziasmu, stanovení si dosažitelných cílů, pozitivního působení na ostatní, sebemotivaci k dosažení úspěchu, utváření pozitivního přístupu nebo využití nezdarů k osobnímu růstu. Rady jsou doplněny také příklady z historie i současnosti.