Lokálka Štěpánka - Dohnalová, Jana (E-knihy jedou, 2023)
Je to už bezmála století, co se lokálka Štěpánka poprvé rozjela za dobrodružstvím. Co vše za tu dobu prožila na jednokolejce Jindřichův Hradec - Obrataň, se dozvíte právě v této knížce.