Ochránci divočiny : dobrodružná fantasy inspirovaná Minecraftem. - Plays, Stacy, 1983- (CPress, 2023)
Napínavý příběh o dívce vychovávané vlčí smečkou a její snaze ochránit společný lesní domov. Sandru vychovali vlci. Lidi k přežití nikdy nepotřebovala a ví o nich jen to, že jsou nebezpeční a nepředvídatelní. Kam až jí paměť sahá, je její jedinou rodinou smečka šesti majestátních a hravých vlků, se kterými dohlíží na bezpečí ostatních zvířat v lese. Pouští se do riskantních záchranných misí opírajících se o Sandřin bystrý rozum a jedinečné schopnosti každého z vlků. Nakladatelská anotace. Kráceno.