Sen noci svatojánské - Shakespeare, William (Artis, 2023)
Divadelní hříčka známého alžbětinského dramatika Williama Shakespeara přivede čtenáře do kouzelného lesa, obývaného elfy a skřítky, kde se rozvíjí zamotaný příběh čtyř milenců a jedné herecké společnosti. Autor vtipně proplétá jejich osudy za pomoci čar a kouzel vládců lesa, aby na konci uvedl vše na pravou míru a hru tak dovedl do šťastného konce.