Můj život v síti - Surá, Michaela (Pointa, 2023)
Příběhy jedné holky vládnoucí internetu. Nebo ne? Knížka k zamyšlení pro všechny, jejichž život se odehrává převážně online. Můj život v síti obsahuje devět monologických konverzací dívky XoXo, která formou dopisů uzavírá (náročné) zkušenosti svého života. XoXo se ve svých zprávách snaží zachovat si internetovou anonymitu, ale přesto se nad tamním prostředím zamýšlí. Skrze šikanu, manipulaci, opuštěnost, vydírání a další patologické jevy XoXo zraje jako člověk a nachází pozitivnější přístup sama k sobě. Za každým dopisem nalezneš inspirativní otázky a množství prázdných linek pro Tvé aktuální postřehy. Nakladatelská anotace.