I v blázinci se dá žít - Mlynářová, Marcela, 1948- (Euromedia Group, 2023)
Další kniha autobiografického vyprávění autorky, která události svého života popisuje stále s humorem a nadhledem. Dokud máme zdarma vstup do přírody, nezpoplatněný kyslík k dýchání a neomezovanou lásku se vším, co k ní patří, není důvod k zoufalství. Oblíbená autorka řady populárních knih opět otevřeně a bez servítek komentuje dění kolem sebe i ve světě a vypráví nenapodobitelným stylem o svých pozoruhodných příhodách, o dobrodružných cestách po krásách naší země, o radostech a strastech prožívaných na své chalupě, o životních vrcholech, pádech a zvratech. Autorka potvrzuje, že není podstatný věk, ale přístup k životu, a navzdory všem ranám osudu je třeba vždy hledat to dobré a nikdy se nevzdávat. Ať nám svět připadá sebebláznivější, i tak se v něm dá žít, a ne jen přežívat. Nakladatelská anotace. Kráceno.