Tou cestou domů : meditace s obrazy - Noble, Ivana, 1966- (Mezi žánry, 2022)
Publikace, v níž spolu komunikuje výtvarné umění s textem: obrazy a litografie Ivany Noble jsou doplněny biblickými citáty, úryvky z textů církevních otců, předních filozofů i dalších osobností. Doprovodné meditační texty vybízejí k promýšlení duchovních tradic křesťanského Západu i Východu.