Paměti : kdo sloužíš vlasti, odměny nečekej - Engliš, Karel, 1880-1961 (Engliš, Karel, 1880-1961. Dílo, 2022)
Československý ekonom, ministr financí a rektor Karlovy univerzity ve svých pamětěch zachycuje svůj osobní a veřejný život od sklonku devatenáctého do šedesátých let minulého století.