Vlci z Wall Street. - Layne, Lauren (Red, 2023)
Úvodní díl nové série románů pro ženy odehrávající se v dravém světě uhlazených, ale velmi nebezpečných mužů z Wall Street. Ian Bradley je ukázkový příklad esa z Wall Streetu: nosí luxusní značkové obleky, má závratně vysoké příjmy a rohovou kancelář se skvělým výhledem na New York. Naplno pracuje a užívá si života plnými doušky. Ženy mu padají k nohám. Jenže teď se mu do cesty postaví jedna, která nejenže odolává jeho šarmu, ale ještě má tu moc dostat ho do kolen. Lara McKenzieová je cílevědomá, mimořádně inteligentní dcera FBI agentů, vycházející hvězda v oblasti boje proti hospodářské kriminalitě. Její nejnovější případ - prošetření podezření, že se Ian Bradley dopustil zneužití informací v obchodním styku - by pro ni mohl znamenat výrazný posun v kariéře. Od pohledu pozná, kdo je darebák. Nakladatelská anotace. Kráceno.