Na plný koule : historky z rockového podsvětí, které si vychutnáte až do dna - úplného - Klabouchová, Petra, 1980- (Motto, 2023)
"Historky z rockového podsvětí", založené na vlastních profesních zkušenostech autorky. Zapomeňte na podbízivé melodie, playback, klamavý marketing a manýry zhýčkaných popových hvězd. Pořádná hudba je totiž stejně tvrdá jako životní eskapády, jimiž procházejí její interpreti. Nejlíp o tom ví manažerka, která ze všech sil řídí někdy pořádně zřízenou rockovou kapelu. Společně zdolávají nástrahy v podobě ruské mafie, zdánlivě bezedných lahví, Katova šlehu, chorvatských úřadů, brněnské MHD či obřího exkrementu uprostřed Texasu. Dokud se hraje poctivý rock, svět je ještě v pořádku. Nakladatelská anotace.