Vražedné předsudky - Mašková, Eva, 1958- (Původní česká detektivka, 2023)
Detektivní román z jednoho českého lázeňského městečka, kde dojde k vraždě. Padesátiletá advokátka Klára ztratila své nejbližší. Bojí se nových zklamání, nechce navazovat blízké vztahy. Rozhodne se odjet do lázní, aby své nejlepší přítelkyni pomohla převzít dědictví - luxusní hotel. Poklidnou atmosféru však naruší vražda. Na místo činu dorazí narychlo sestavený tým vyšetřovatelů v čele s inspektorem Daňkem, který si s advokátkou zrovna do noty nepadl. Oba však budou muset při vyšetřování zapeklitého případu spojit síly. Vrah se totiž chystá zaútočit znovu. Nakladatelská anotace.