S prominutím řečeno : můj život mezi slavnými a mocnými - Žantovský, Michael, 1949- (Prostor, 2023)
Český politik, překladatel a diplomat vzpomíná svá setkání s významnými osobnostmi z oblasti politiky i kultury během své dlouholeté politické a diplomatické kariéry.