Její vina - St. James, Simone (XYZ, 2023)
Thriller americké autorky. V 70. letech 20. století otřásly městečkem v Oregonu dvě brutální vraždy. Po čtyřiceti letech se začnou stíny minulosti plíživě vynořovat. V roce 1977 otřásly městečkem Claire Lake v Oregonu brutální vraždy dvou mužů. Bohatá excentrička Beth Greerová byla dokonalou podezřelou, nakonec ji však zprostili viny. O čtyřicet let později ji s žádostí o rozhovor osloví true crime blogerka Shea Collinsová - a Beth překvapivě souhlasí. Jejich pravidelná setkání v sídle Greerů však provázejí paranormální úkazy. Je možné, že se Shea sbližuje s manipulativní vražedkyní? Nakladatelská anotace. Kráceno.