Večírek s hořkým koncem - Černucká, Veronika, 1979- (Původní česká detektivka, 2023)
Náhodně vyslechnutý rozhovor spustí sérii vražd a soukromá vyšetřovatelka Tara bude mít co dělat, aby odhalila pachatele. Původní česká detektivka. Když soukromá vyšetřovatelka Tara vyslechne rozhovor dvou zdravotních sester v jeníkovské nemocnici, považuje to za nevinnou konverzaci. Rozhovor ale vyslechne ještě někdo. Někdo, kdo si uvědomí jeho pravý význam. Brzy dojde k vraždě a hned nato k další. Násilí i záhad přibývá a Tara má opět plné ruce práce. Nakladatelská anotace.