Prameny a smysl ruského komunismu - Berdjajev, Nikolaj Aleksandrovič, 1874-1948 (Střed (Prostor), 2023)
Ruský křesťanský filozof na základě ruských duchovních i kulturních dějin pátrá po kořenech ruského komunismu.