Jazz, kočky a potkani - Mašata, Jan (E-knihy jedou, 2023)
Plzeň je město, kde vás může potkat cokoliv. Zkouškou projde přátelství dvou narkomanů, realita rodinných i partnerských vztahů a nakonec i nechtěná srážka mezi policií a podsvětím. Příběh plný konfliktů, nečekaných zvratů a osudových rozhodnutí vás nenechá v klidu, dokud jej nedočtete do posledního slova na poslední stránce. Máte rádi zamotané, tajemné a napínavé příběhy až do konce? V tom případě je tahle kniha právě pro vás.