Kočičí království. - Bell, Mia (CPress, 2023)
Dobrodružný příběh tří kočičích sourozenců z království Mňautopie. Mourinka si ráda hraje v paláci se svými bratry a čte příběhy o statečných kočičích hrdinech. Když Mourinka s bratry omylem odevzdá kouzelný svitek zlému králi Gorgonzolovi, musejí všichni sourozenci opustit bezpečí královského zámku, aby svitek získali zpět. Avšak vydat se na skutečnou výpravu je úplně jiné než číst si o dobrodružství v knížkách. Nakladatelská anotace. Kráceno.