Zůstat na zemi - Sokol, Jan, 1936-2021 (Rozhovory nad Biblí, 2008)
Rozhlasové rozhovory jsou rozčleněny do dvou tématických okruhů. První obsahuje dvanáct rozhovorů o Starém zákoně (např. stvoření, potopa, Abrahám, exodus z Egypta), jež přibližují víru biblických postav. Byly vysílány během let 2006 až 2007 v rámci Křesťanské vlny Českého rozhlasu Plzeň. Druhý přibližuje novozákonní příběhy (kupř. Jan Křtitel, Ježíš, vzkříšení) coby svědectví o zápasech i snech obyčejných lidí, do jejichž života vstoupil Bůh. Přepisy rozhlasových pořadů Ranní slovo vysílaných během let 2003 až 2007 na vlnách Českého rozhlasu 3 - Vltava.