Jsme nevyhnutelní - Nofreeusernames, 1986- (CooBoo, 2023)
Volné pokračování romantické série od české autorky. První pravidlo Travisovy kapely zní: členové si spolu nesmí nic začít. Druhé pravidlo Travisovy kapely zní: členové si spolu NESMÍ nic začít. Zdá se to snadné, ale vše se zkomplikuje, když Travis jednou přijde na zkoušku a zjistí, že kluci vybrali novou zpěvačku - jeho expřítelkyni Harper. Protože od jejich rozchodu uběhl nějaký čas a oba mezitím byli s někým jiným, dalo by se čekat, že jeden druhého už pustili z hlavy. Jenže jak říká Loki: „Láska je dýka.“ A zrovna tahle je nebezpečně ostrá. Nakladatelská anotace.