Pravda o cukru : jak krevní cukr ovlivňuje kvalitu našeho života - Inchauspé, Jessie, 1992- (Jota, 2023)
Kniha ukazuje, jak cukr v krvi ovlivňuje kvalitu lidského života. Díky jednoduchým fintám, které vám ve své knize představí biochemička Jessie Inchauspé, ve virtuálním světě známá jako Glucose Godesse, zpomalíte stárnutí organismu, ale přitom se nebudete muset vzdát svých oblíbených jídel, které vám dělají radost. Jessie vychází jak z ověřených vědeckých poznatků, tak ze svého vlastního výzkumu, díky čemuž se naučíte kontrolovat hladinu krevního cukru, což bude mít výrazný dopad na vaše zdraví a náladu. Jessie sestavila deset srozumitelných a originálních triků, díky kterým si hladinu glukózy v krvi vyrovnáte, a zbavíte se tak nepříjemných projevů, které její zvýšenou hladinu doprovází. Přitom ale nebudete muset držet dietu a můžete dál jíst své oblíbené potraviny. Nakladatelská anotace. Kráceno.