Digitální řeč těla : jak budovat důvěru a vztahy bez ohledu na vzdálenost - Dhawan, Erica (CPress, 2023)
Kniha názorně a srozumitelně provede všemi úskalími elektronické komunikace. Naučíte se, jak vést videokonference, psát e-maily a porozumíte zákonitostem komunikace bez ohledu na vzdálenost.