Kapesní kouč : průvodce vnímavého člověka vlastním životem - Vykoupilová, Hana, 1978- (BizBooks, 2023)
Kniha přibližuje umění koučinku. Naučí efektivní techniky sebekoučinku, představí různorodé lidské motivační příběhy či poradí, jak rozvinout svůj vnitřní potenciál a jak nalézt řešení v rozličných životních situacích.