Príbeh alchýmie - Colfer, Chris (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2023)
Kmotričke víle sa kráti čas. Už je to takmer rok, čo uzavrela dohodu so Smrťou, že výmenou za svoj život nájde a zničí Nesmrteľnú. Doteraz však neobjavila ani jedinú stopu. Z hlbín zeme sa navyše začína šíriť temnota a pekelné plamene ohrozujú všetko živé. Ak chcú víly a čarodejnice zastaviť zlo, budú musieť spolupracovať so všetkými vrátane Bratstva spravodlivých a jeho Armády mŕtvych. No čo ak za novou hrozbou stojí niekto dôverne známy?