Dýchat pod vodou : spiritualita a Dvanáct kroků - Rohr, Richard, 1943- (Cesty (Vyšehrad), 2023)
V knize duchovní průvodce autor ukazuje, že principy Ježíšovy radostné zvěsti jsou obsaženy ve Dvanácti krocích Anonymních alkoholiků - v léčebném systému, který mnoha lidem na celém světě pomohl k uzdravení ze závislosti.