Vůně sexu - Castle, Nataly (E-knihy jedou, 2023)
„Vůně sexu“ je strhující erotický thriller, který vás udrží v napětí od prvních slov až po poslední stránky. Vzrušující smyslné scény si přirozeně pohrávají s vášní pro dobrodružství a nenechají svého čtenáře roztouženého, ale plně uspokojí jeho erotické choutky až do samého konce.