Nadranc - Koontz, Dean R. 1945- (Fobos, 2023)
Hororový thriller o muži a jeho jedenáctiletém švagrovi, které při cestě do nového domova pronásleduje dodávka řízená nebezpečným psychopatem. UTEČ... NEBO ZEMŘI. Dodávka byla opět za nimi. Tentokrát blíž. Nemohlo to být jinak - někdo je sledoval. UTEČ... NEBO ZEMŘI. Ale proč? Když Alex a Colin nechali Philadelphii za sebou a spěchali směrem ke svému novému domovu v San Franciscu, právě tato otázka na ně stále znovu doléhala. Courtney už je bude čekat, připravená začít úžasný nový život se svým manželem a bratrem... UTEČ... NEBO ZEMŘI. Ale teď jede za Courtney i někdo jiný. Někdo, komu uvnitř hnije mozek. Někdo, kdo zná jejich trasu, jejich zastávky, a dokonce i cíl. UTEČ... NEBO ZEMŘI. Má sekeru. Nakladatelská anotace.