Na slyšenou : příběhy rozhlasového století - Štichauerová, Jitka, 1952- (CPress, 2023)
Století Českého rozhlasu v rozhovorech a vzpomínkách rozhlasáků. Rozhlas prošel za 100 let své existence neuvěřitelným vývojem. A protože vždy přitahoval kreativní lidi s láskou k mluvenému slovu, jeho historie je bohatá na pozoruhodné události. S čím se potýká režisér, editor, zprávař, zvukař a další rozhlasáci? To a mnoho jiného zjistíte v knížce, která vám přiblíží nejen známé rozhlasové hlasy. Nakladatelská anotace. Kráceno.