Sudetský tulák : z historie i současnosti Sudet - Dvořák, Stanislav (Garamond, 2023)
Kniha přibližuje historii Sudet. V historii Sudet existují příběhy, které upadly do zapomnění. Žily tu fascinující osobnosti, o kterých se moc neví, stála tu města, která už neexistují, mluvilo se jazyky, kterými už nikdo nemluví. Nakladatelská anotace. Kráceno.