Les, čtyři otázky, život a já : o jednom setkání, které všechno změnilo - Randau, Tessa, 1976- (Kazda, 2023)
Stručný příběh, určený především ženským čtenářkám, o aktivním nalézání životního štěstí a rovnováhy. Její život je zdánlivě dokonalý, má všechno, po čem vždycky toužila, ale mladá matka dvou dětí se cítí unavená a vyhořelá. Neví, jak zvládat každodenní balancování mezi prací a rodinou, není šťastná a přemýšlí, proč tomu tak je. Když se jednou prochází lesem a přemýšlí o svém životě, potká starou dámu. Ta jí poví o „čtyřech životních otázkách“, které mají moc změnit všechno k lepšímu. Vystresovaná mladá žena je k nim nejprve skeptická, ale postupně si je začne pokládat a uvědomí si, jak se její život během krátké doby zlepšil. Čím více se odvažuje experimentovat, tím vícero dveří se jí otevírá. Je však připravená položit si i poslední otázku? Nakladatelská anotace.