Moje roky v Izraeli : jarmulky, surfaři a rakety - Borek, David, 1977- (BizBooks, 2023)
Blízkovýchodní zpravodaj České televize nás seznamuje s izraelskou mentalitou, dosavadním průběhem izraelsko-palestinského konflitu, zdejší politickou situací i každodenním životem.