Z korporátu na Pacifickou hřebenovku - Pacina, Jan, 1966- (CPress, 2023)
Autor vypráví své zážitky ze svého trailu po Pacifické hřebenovce v USA. Popis cesty z Prahy, vnitřní svět a pocity, peripetie i dobrodružství na cestě, příroda, setkání s různými lidmi.