Říkali mu Jehlička - Bukvaj, Daniel (E-knihy jedou, 2023)
Daniel Bukvaj napsal pár knížek pro děti. Teď poprvé zkouší oslovit dospělé. Ale protože pohádky má rád, vypráví o svém dědečkovi, který byl v mnoha ohledech kouzelný.V jeho krejčovské dílně poznával svět plný lásky, dřiny, moudrých rad i bolesti z ohnutých zad. Jaroslav Kopřiva pracoval od rána do večera, miloval život a energie měl tolik, že ji mohl klidně rozdávat. A taky že rozdával. Když slunce bylo v úplňku a vítr hrál si s modrými lístky kopretin, dědeček vyprávěl vnukovi své neuvěřitelné příběhy.Ten vám teď poví, co ví. A třeba jiný to za něj dopoví. Říkali mu Jehlička.