No filter : to dobré, to špatné a to krásné - Pořízková, Pavlína, 1965- (Jota, 2023)
Pojednání o zlomeném srdci, zármutku, kráse, stárnutí, vztazích, znovuobjevení a nalezení cíle. Pořízková zde v esejích odhaluje svoji duši a sdílí životní lekce, které ji mnohému naučily - často těžkým a bolestivým způsobem.