Byl jednou jeden člověk. - Gaudin, Jean-Charles, 1963- (Hello maestro!, 2023)
Komiksový příběh slavného Maestra, který tentokrát vyráží mezi Vikingy. Spolu s ním poznáme jejich dobyvačná tažení, mořeplavecké výpravy, severská božstva, ale i každodenní život.