Enola Holmesová. - Springer, Nancy, 1948- (Fragment, 2023)
Další případ Enoly Holmesové, mladší sestry Sherlocka Holmese. Náhodné setkání s lady Cecily zanechá v Enole zvláštní dojem. Proč se její přítelkyně chovala tak divně a podstrčila jí svůj růžový vějíř? Chtěla tím něco naznačit? Brzy přijde na to, že je Cecily proti své vůli vězněna v sirotčinci, a dokonce pro ni chystají domluvený sňatek. Aby Enola budoucímu neštěstí zabránila, bude muset udělat ústupek - spojit své síly se slavným bratrem Sherlockem. Nakladatelská anotace. Kráceno.