Top historky - Lollipopz - Barczik, Moni (CPress, 2023)
Strašidelné, vtipné a oblíbené historky ze života populární dívčí skupiny. Každá ze čtveřice dívek si pro čtenářky a fanoušky skupiny Lollipopz připravila své tři povídky: první oblíbenou, druhou strašidelnou a třetí vtipnou. Každá z holek začíná svým oblíbeným pozdravem. Některé příhody se prolínají podle toho, jak stejnou situaci vnímaly dívky rozdílně. Kromě Annie, Anet, Neli a Amy vystupují v příbězích i další lidé, zejména pak manager skupiny Kája. Z příběhů se čtenáři dozví spoustu zajímavých detailů ze zákulisí i z osobních životů populárních zpěvaček.