Calder duet. - Sheridan, Mia (Baronet, 2023)
První kniha dobrodružně milostné romance, zasazené do prostředí rigidní náboženské sekty. V současné Americe existuje místo bez elektřiny, bez vodovodního potrubí a bez moderních vymožeností. Na tom místě musíte zapomenout na vlastní sny, na sebevyjádření, na ambice. A právě zde žije mladík s tělem boha a srdcem válečníka. Silný, věrný a oddaný své rodině. Odvážil se však snít. Žije zde i dívka s tváří anděla a kurážným srdcem. Její rodina v ní vidí jen ztělesnění dokonalé poslušnosti. Tato dívka se však odvážila chtít to, co jí prý nikdy patřit nebude. Calder je příběhem o boji dobra se zlem, odvahy se strachem a o tom, že světlo lásky si najde cestu i v té nejhlubší temnotě... Nakladatelská anotace.