Férová práce : zbavte se předsudků, zaujatosti i diskriminace a nakopněte růst firmy i své kariéry - Scott, Kim Malone (Žádná velká věda, 2023)
Příručka nabízí účinné techniky, jak se vypořádat s projevy diskriminace, sexuálního obtěžování a šikany na pracovišti. Zvládnutí těchto problémů umožňuje vytvoření příjemnějšího pracovního prostředí. Rady jsou určené vedoucím i řadovým pracovníkům.