Jak řešit logické úlohy z matematiky - Sládková, Marcela (Edika, 2023)
Příručka pro děti, které potřebují trochu pomoci s logickými úlohami. Zároveň může posloužit k přípravě na přijímací zkoušky na víceletá gymnázia a střední školy.