Umění neúspěchu - Studeník, Tomáš, 1976- (Management Press, 2023)
Autoři, průkopníci vědy o selhání v Česku, nabízejí netradiční, vědecko-zábavný pohled na život včetně desatera, jak jej žít šťastně. Namísto slepé honby za úspěchem doporučují přijmout a vytěžit náhody, nehody a vlastní chyby.